Ποια η ιδιαιτερότητα του νυφικού μακιγιάζ;

Το νυφικό μακιγιάζ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί μ' ένα απλό μακιγιάζ λογω των απαιτήσεων μας από αυτό. Πρέπει να είναι άψογο ,απόλυτα φυσικό ως προς τους καλεσμένους που θα το δουν από κοντά, αλλά και εμφανές από απόσταση. Επίσης σταθερό και αδιάβροχο ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο παρά τις δύσκολες συνθήκες όπως η ζέστη από τους προβολείς η ένταση και το άγχος της ημέρας συγκίνηση, οι εκδηλώσεις αγάπης των καλεσμένων καθώς συγχαίρουν τη νύφη. Καθώς τα περισσότερα ζευγάρια βιντεοσκοπούν το γάμο τους το μακιγιάζ της νύφης θα πρέπει ν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις βιντεοσκόπησης  εσωτερικού κι εξωτερικού γυρίσματος αλλά κα στις απαιτήσεις μιας επαγγελματικής φωτογράφησης. άρα στην ουσία μιλάμε για ένα δύσκολο είδος μακιγιάζ που μόνο ένας επαγγελματίας με γνώσεις κι εμπειρία μπορεί να ανταποκριθεί σωστά  σ' αυτό.

Πόσο καιρό πριν  επιλέγουμε τη μακιγιέζ του γάμου μας

Σ ένα νυφικό μακιγιάζ ο επαγγελματίας make up artist πρέπει να φερθεί σα να προετοιμάζεται για θεατρικό μακιγιάζ όπου θα προσαρμόσει το μακιγιάζ στο στυλ και το ύφος του γάμου, στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα των πρωταγωνιστών.

Κι αυτό γίνεται όταν έχουν σχεδόν  τελειώσει τα πάντα έτσι ώστε να υπάρχει μια γενικότερη εικόνα. Για τα δικά  μου τα δεδομένα αυτό γίνεται περίπου 6 μήνες πριν κάτι το όποιο γνωρίζουν όσοι εμπιστεύονται σ εμάς την εικόνα τους την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Το συναίσθημα, η διαίσθηση, η φαντασία, η χρωματική ευαισθησία, η γνώση τεχνικών και η εμπειρία είναι αυτά που θα οδηγήσουν σ ένα άριστο αποτέλεσμα γιατί δεν αρκεί να μπει απλώς ένα χρώμα στο πρόσωπο.

Η συμβουλή μου, ζητήστε να δείτε φωτογραφικό υλικό, φροντίστε να κάνετε ένα δοκιμαστικό μακιγιάζ, ρωτήστε φίλους ή γνωστούς για το κατάστημα στο οποίο σκοπεύετε ν απευθυνθείτε,. Ο κόσμος είναι πάντα ο καλύτερος κριτής. Κι αυτά που θα πρέπει να τον χαρακτηρίζουν εκτός από ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα είναι η συνέπεια και ο επαγγελματισμός.

Τι να προσέξουμε

Είναι φανερό ότι οι χρωματικοί συνδυασμοί, οι χρωματικές αρμονίες, σ ένα νυφικό μακιγιάζ είναι πάρα πολλές κι ακόμη περισσότερα είναι τα χρώματα  και τα είδη μακιγιάζ που θεωρούνται in κάθε φορά από τα περιοδικά , τον τελευταίο λόγο όμως  πάντα τον έχει πάντα ένας σωστός επαγγελματίας make up artist. μέσα από την τέχνη του μακιγιάζ θα προβάλλει και θ αξιοποιήσει τα προσόντα ενός προσώπου, θα τονίσει και θ αναδείξει τα όμορφα σημεία του προσδίδοντας του γοητεία ή ακόμη και να ‘κρύψει’ κάποιες ατέλειες του, πάντα σύμφωνα με την προσωπικότητα και το στυλ της νύφη, με σκοπό να την κάνει να νιώσει όμορφη και αρεστή.

Διαβάστηκε 2830 φορές
Κατηγορία Μακιγιάζ
Μαρία Μπαδέκα
E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Tips για νυφικό μακιγιάζ »
Web Services & Internet Marketing by Super Web Application