Πολλες φορές έχουμε νιώσει το αίσθημα της πληρότητας και του κορεσμού και έχουμε την αίσθηση ότι έχουμε φάει παραπάνωαπο το φυσολογικό και αυτό ισχύει γιατί όντως έχουμε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τρφής χωρίς να το έχουμε καταλάβει!

1.Μικροτερο πιάτο : Σερβίρουμε το φαγητό σε μικρότερο πιάτο. Το μεγάλο πιάτο οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανάλωσει φαητού. Είναι ενδεικτικό ότι τα τελευταία χρόνια το πιάτο σερβιρίσματος αυξήθηκε απο τα 25cm στα 30cm το οποίο με τη σειρά του οδηγεί στην κατανάλωση μεγαλύτερηςποσότητας φαγητου.

2.Τρώτε αργά : αυξάνουμε το χρόνο του γεύματός μας , διαθέτοντας για αυτό τουλάχιστον 20 λεπτά. Έτσι βηθάμε το σώμα μας να στείλει έγκαιρα το μήνυμα στον εγκέφαλο ότι χορτάσαμε και να σταματήσουμε. Πρέπει να μάθουμ ενα τρώμε αργά , και να μπορούμε να κουβεντιάζουμεμε τους ανθρώπους πυ βρίσκονται στο τραπέζι. Ένα τρικ είναι ενώ τρώμε να σταματάμε κάθε τρεις μπουκιές για 1-2 λεπτά.

3.Τρώτε χωρίς TV και PC : Όταν τρώμε να μην κάνουμε τίποτα άλλο! Απολαμβάνθμε την κάθε μπουκιά , σα να τρώμε το πιο εκλεκτό έδεσμα! Να μην τρώμε μπροστά στην TV και PC είναι σίγυρο ότι θα καταναλώσουμε μεγαλύτερη μερίδα. Η πλειοψηφία των ερευνών έδειξε ότι υπάρχει συσχέτιση παρακολούθησης TV και παχυσαρκίας , σε διάφορες ηλικίες.

4.Μην παραλείπετε το πρωινό : Ξεκινάμε τη μέρα με ένα πλούσιο πρωινό. Έχει αποδειχθεί ότι η λήψη του πρωϊνου μας προλαμβάνει απο τα τσιμπολογήματα στη διάρκεια της μέρας, το οποίο θα περιέχει ένα τροφιμο ζωικής προέλευσης , μια αμυλούχα τροφή και ένα φρέσκο.

5.Προτειμάτε τα προϊόντα ολικής άλεσης : Τα τρόφιμα αυτά περιέχουν μεγαλύτερο ποσοστό φυτικών ινών , διαστέλουν τα τοιχώματα του στομάχου μετά από ένα γεύμα, με αποτέλεσμα να έρχεται γρηγορότερα το αίσθημα του κορεσμού.

Έχει αποδειχθεί από μελέτες ότι ορισμένα τρόφιμα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά μπορούν να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες που παίζουν σημντικό ρόλο στην γύρανση.
Σαν μέλος της ελληνικής εταιρείας γύρανσης ότι η γύρανση είναι από τα αναγκαία «κακά» της ζωής μας, όμως μπορούμε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμετην επιδερμιδα μας και την εμφάνισή της , στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πάμε να δουμε τις πιο αντιγυραντικές τροφές.

1.Καρότα : το καροτένιο που το βρίσκουμε στα καρότα και γενικά στα λαχανικά που έχουν πορτοκαλί χρώμα, μπορεί να μειώσει τη ζημιά που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα μας.

2.Κινόα : και γενικά τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες. Η κινόα έχι αξημένη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες και φροντίζει κύτταρα του σώματος.

3.Smoothies με φρούτα: ο συνδυασμός πολλών αντιοξειδωτικών φρούτων μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα πχ. Κεράσια-σταφύλι, φράουλες, ακτινίδιο, φρούτα με φλούδα.

4.Ξηροί καρποί: μια μικρή ποσότητα καθημερινά από άψητους ανάλατους ξηρούς καρπούς προστατεύουν το δέρμα γιατί περιέχουν τα πολύτημα «καλά» λιπαρά όπως τα ω-3.

5.Νερό : Η ενυδάτωση είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της καλής υγείας του δέρματος. Παραμένει ελστικό και όχι αφυδατωμένο και δεν έχει την εικόνα του ξηρού δέρματος.

6.Ψάρια : λιπαρά ψάρια όπως πχ. Τόνος, σολομός, σαρδέλα τουλάχιστον 2 φορες/ εβδομάδα λόγω των ω-3 λιπαρών που περιέχουν.

7.Μαύρη σοκολάτα: η σοκολάτα με περιεκτικότητα 60% κακάο. Πλούσια σε πολυφαινόλες που προστατεύουν το δέρμα απότην ηλιακή ακτινοβολία.

8.Πράσινο τσάι : άλλος ένας τρόπος να ενυδατωθούμε και να πάρουμε και πολύτιμ αθρεπτικά συστατικά για το δέρμα μας από τις αντιοξειδωτικές κατεχίνες και φλαβονοειδή.

9.Πράσινα λαχανικά : τα θρεπτικά συστατικά τους βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος και στην αντιοξειδωσή του και περιέχουν αυξημένη ποσότητα νερού.

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν να τοποθετήσουν και να οργανώσουν τα γεύματα της μέρας λόγω δύσκολου ωραρίου στη δουλειά είτε λόγω άγνιας με αποτέλεσμα το συνεχές τσιμπολόγημα κάτα τη διάρκεια της μέρας.

1.Εντοπίζουμε την ώρα της ημέρας που εμφανίζονται οι λυγούρεςκαι καταναλώνουμε ένα υγειινό σνακ 20΄ πιο πριν (βιοχημικά θα μας καλύψει).

2.Επιλέγουμε ένα υγειινό σνακ αντί ένα ανθυγειινό γιατί παρέχει ληθινή τροφή για θρέψη στο σώμα και περιμένω 15-20΄ γιατί η λαχτάρα θα έχει σιγουρα εξασθαινήσει.

3.Τρώμε 3 γεύματα την ημέρα και 2 ενδιάμεσα -> οι διακυμάνσεις της γλυκόζης μένυν σταθερές και δε μένω νηστικός για πάνω από 3-4 ώρες.(ουσιαστικά οργανώνω τα γεύματά μου).

4.Τεχνική απόσπασης της προσοχής! Καθυστερώ 20 λεπτά και απασχολώ τον εαυτό μου με κάτι άλλο. Αυτό που θέλω εκείνη τη στιγμή δεν είναι τόσο απαραίτητο μετά από 20 λεπτά.

5.Πίνουμε πολύ νερό! Μάλιστα πριν από κάθε γεύμα πίνω ένα ποτήρι νερό! Τις περισσότερε φορές διψάμε δεν πεινάμε!

6.Δεν πρέπει να στερούμαστεολοκληρωτικά τον εαυτό μας. Επιτρέπουμε 1-2 φορές/εβδομάδα περιστασιακές μικρές παρασπονδίες με φίλους ή με οικογένεια.

7.Αν πολλές φορές χρησιμοποιούμε το φαγητό «σαν αγχολυτικό» σε περιόδους στρες τότε πρέπει να βρούμε τρόπους διαχείρισης του άγχους όπως άσκηση , χαλαρωτικό μασάζ , τρέξιμο, γιόγκα.

Ο στοχος δεν είναι να σταματήσουμε τεέιως την λαχτάρα για νθυγειινό σνακ. Αυτό συμβαίνει σε όλους , το θέμα είναι να διαχειριστούμε τα ξεσπάσματα αυτά για να μην βλάψουν την υγεία μας και την ψυχική μας ηρεμία. Υπομονή και χρόνος για να αλλάξουμε συνήθειες ετών. Πάντα θα υπάρξουν και οι υποτροπές γιατί σε κάθε διαδικασία αλλαγής υπάρχουν και αυτές οι στιγμές. Μαθαίνουμε από το πρόβλημα, εντοπίζουμε το λάθος και προσπαθούμε να το αλλάζουμε και συνεχίζουμε δυναμικά.

Οι τροφές που τρώμε θα καθορίσουν την έκβαση της επιδεμίδας σας. Μπορούν είτε να διαταράξουν τις ορμόνες σας και να προκαλέσουν φλεγμονές ή να βοηθήσουν στην εξισιρόπηση των ορμονών σας και να καταπραϋνουν τους ερεθισμούς.


Οι χειρότερες τροφές φια τις ορμόνες και την επιδερμίδα σας

1.Τα γαλακτοκομικά : περιέχουν σύνθετες ορμόνες που συμβ΄λουν στην υπέρβαση των ορμονών στον οργανισμό. Τα γαλακτοκομικά μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή στο σώμα, οδηγώντας σε ακμή και σε άλλα προβλήματα.

2.Σόγια : η σόγια περιέχει φυτοοιστρογόνα που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία των ορμονών. Ανέχετε ευαισθησία στις ορμόνες η κατανάλωση σόγιας μπορεί να προκαλέσει έξαρση της ασμής.

3.Γλουτένη : έχει παρόμοια δράση με τα γαλακτοκομικά. Προκαλεί φλεγμονή στο έντερο και μπορεί να διαταράξει τα επίπεδα των ορμονών. Είναι υπεύθυνη και για άλλα προβλήματα υγείας.

4.Κανόλα,ηλίανθος και φυτ.έλαιο : είναι έλαια μαγειρικής και περιέχουν περισσότερα ω-6 λιπαρά οξέα από ω-3 λιπαρά οξέα. Μια υπεραφθονία σε ω-6 λιπαρά και στον οργανισμό μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή του δέρματος όταν τα οιστρογόνα βρίσκονται σε περίοδο ακμής.

5.Καφεϊνη : μπορεί να μας ξυπνάει το πρωϊ αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει την ανοσολογικά αντίδραση του δέρματο. Τόσο ο καφές όσο και το τσάι αφαιρεί από τον οργανισμό τις απαραίτητες βιταμίνες του, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο.


Τροφές που βοηθούν τις ορμόνες και το δέρμα μας

 • Αβοκάντο
 • Κανέλα
 • Ρόδι
 • Κουρκουμίνη
 • Σπόροι τσία

Τα Χριστούγεννα είναι μια δοκιμασία για τον καθένα που προσπαθεί να ακολουθήσει μια δίαιτα είτε για λόγους υγείας ή απλά σωστής διατροφής.
Για όσους νηστεύουν η επανένταξη των ομάδων τροφής στο διαιτολόγιό τους πρέπει να γίνεται με πολλή προσοχή, γιατί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και γαστρεντερικές διαταραχές.
Πρέπει να ξέρουμε ότι ο μέσος άνθρωπος κατά την διάρκεια των γιορτών παίρνει 1,5 – 2 kg,οπότε είναι αναγκαία λίγη προσοχή για να αποφύγουμε αυτή την ενοχλητική πρόσθεση βάρους.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να προγραμματίσουμε καλύτερα την διατροφική μας συμπεριφορά κατά την διάρκεια των γιορτών?

-Το φαγητό: Η ασφαλέστερη επιλογή είναι η γαλοπούλα, πολύ καλή επιλογή γιατί έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος, είναι εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, είναι σημαντική πηγή Fe και φωσφόρου. Οι θερμίδες της γέμισης εξαρτώνται από το πως θα την φτιάξουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα λαχανικά, ελαιόλαδο και όχι βούτυρο, λίγους ωμούς ξηρούς καρπούς και κάστανα. Μπορούμε να αποφύγουμε τα συκωτάκια, το μπέικον και τον κιμά.

-Γλυκά: Υπάρχουν πολλά γλυκά με βασικούς πρωταγωνιστές τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κανταΐφι, μπακλαβά και δίπλες.
Τα μελομακάρονα αποτελούν την καλύτερη επιλογή γιατί παρασκευάζονται με ελαιόλαδο αντί για βούτυρο όπως οι κουραμπιέδες και με μέλι αντί για ζάχαρη. Οπότε ένα μέτριο μελομακάρονο αποδίδει περίπου 180 kcal με μόλις 8,5gr λίπος σε αντίθεση με τον κουραμπιέ που έχει περίπου 300kcal με 18gr λίπος. Επίσης ένα κομμάτι βασιλόπιτας έχει περίπου 350-390kcal -> 20gr λίπος ενώ θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε την βασιλόπιτα με ένα κέικ το οποίο θα στολίσουμε και αποδίδει περίπου 250kcal με 7,5gr λίπος.

-Αλκοόλ: Το αλκοόλ για κάποιους είναι άμεσα συνδεδεμένο με το φαγητό και τις γιορτές. Πρέπει να ξέρουμε ότι 1γρ. αλκοόλ αποδίδει περίπου 7kcal. Τα θεμιτά όρια αλκοόλ για τους άνδρες είναι 1-2 ποτηράκια κρασί ή μπύρα και για τις γυναίκες το 1 ποτηράκι.
Το κρασί υπερτερεί των άλλων ποτών λόγω των φλαβονοειδών και των αντιοξειδωτικών βιταμινών που περιέχουν. Αλλά και η μπύρα περιέχει τις πολυφαινόλες.
1κουτ. Μπύρα -> 120 kal
1ποτ.κρασί -> 100kcal

1.Δεν μένω νηστική όλη την ημέρα μέχρι να έρθει η ώρα του φαγητού. Είναι επόμενο ότι θα γίνει μεγάλη κατανάλωση τροφής, πολύ μεγαλύτερή της και διπλάσια από αυτή που θα έτρωγα φυσιολογικά. Οπότε κανονικά από το πρωί εφαρμόζω τα 3ωρά μου!

2.Πρωταγωνιστικό ρόλο απ’ αυτά που θα επιλέξω να βάλω στο πιάτο μου θα είναι σίγουρα τα λαχανικά τα οποία θα καταλαμβάνουν το μισό πιάτο, το ¼ θα καταλαμβάνουν οι πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης και το υπόλοιπο ¼ κάποια αμυλούχα τροφή, π.χ. όσπρια, προϊόντα ολικής άλεσης, πατάτα, ρύζι κτλ.

3.Δεν ξεχνάω να πίνω πολύ νερό! Τις περισσότερες φορές απλά διψάμε και δεν πεινάμε. Όταν δεν πίνουμε νερό, μπλοκάρεται ο μεταβολισμός μας μέχρι 40% και αφυδατώνεται το σώμα μας.

4.Δεν κάνω υπερκατανάλωση αλκοόλ και γλυκών.

5.Αποφεύγω αναψυκτικά, χυμούς του εμπορίου, ζαχαρωτά, μπισκότα και έτοιμα αρτοσκευάσματα αλλά και μαγιονέζες, γαριδάκια, πατατάκια κτλ τροφές δηλαδή οι οποίες μας τροφοδοτούν με πάρα πολλές “ κακές ” θερμίδες και πολλά λιπαρά.

6.Δεν θα μπορέσω να διατηρήσω το σωματικό βάρος μου αν δεν υπάρχει η φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητά μου! Οπότε συνεχίζω και σε όλη την διάρκεια των γιορτών την κίνηση, είτε γυμναστήριο, περπάτημα, τρέξιμο, ορός κτλ.

Προσέχοντας λοιπόν αυτά τα σημεία θα μπορέσουμε να απολύσουμε τα γεύματά μας χωρίς να έχουμε ανεπιθύμητη αύξηση του σωματικού βάρους.

Χρόνια πολλά
Σε όλους!!!

 • Μην αφήνετε τον εαυτό σας να λιμοκτονήσει. Σίγουρα αν ακολουθείτε μια αυστηρή δίαιτα θα χάσετε κιλά. Όμως έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα κιλά που χάνονται προέρχονται από μυϊκό ιστό και όχι από λίπος.
 • Να προσέχετε τα νυχτερινά σνακ.
 • Μη φοβάστε να σταματήσετε το κάπνισμα. Η διακοπή καπνίσματος είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.
 • Να οργανώσετε την κουζίνα σας. Ένα υγιές βάρος επιτυγχάνεται με υγιείς αγορές. Χρησιμοποιήστε μια λίστα με ψώνια, ώστε όταν θα πάτε σουπερ μάρκετ να μην κάνετε αυθόρμητες αγορές, οι οποίες συνήθως είναι και θερμιδογόνες.
 • Μην αφήσετε μια γκάφα να καταστρέψει την προσπάθειά σας. Όταν κάνετε μια δίαιτα, ένα λάθος μπορεί να σας αποθαρρύνει και να χάσετε τον έλεγχο. ‘όμως, δεν πρέπει να απογοητεύεστε, ακόμα και αν η προηγούμενη νύχτα συνοδεύτηκε από μια διατροφική κραιπάλη.
 • Να πίνετε άφθονο νερό. Οι άνθρωποι μερικές φορές μπερδεύουν την δίψα με την πείνα. Αν δεν σας αρέσει το νερό προσθέστε μια φέτα λεμόνι, για να του δώσετε γεύση.

Οι γήινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για ένα φίνο πρωινό λουκ. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να είστε πάντα στη μόδα.
Δείτε βήμα βήμα πώς θα υιοθετήσετε αυτό το στυλ:
Χαρίστε ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα με φον ντε τεν και εξαφανίστε τους εχθρούς που σκοτεινιάζουν το βλέμμα με κονσίλερ. Τελειοποιήστε το σχήμα των φρυδιών σας με ένα ειδικό μολύβι ένα δύο τόνους πιο σκούρο από τη βάση των μαλλιών σας. Σχεδιάστε το περίγραμμα του ματιού με σαμπανιζέ σκιά και αναδείξτε το βλέμμα απλώνοντας μαύρη μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες. Δημιουργήστε τα απαραίτητα κοψίματα στο πρόσωπο εφαρμόζοντας βερικοκί ρουζ κάθετα στα ζυγωματικά. Επιλέξτε για τα χείλη nude κραγιόν με σατινέ υφή και δώστε τους επιπλέον λάμψη με ένα διαφανές λιπ γκλος. Top tip: Κάντε την ανατροπή με ένα μανικιούρ που βασίζεται σε τολμηρή διχρωμία. Βάψτε εναλλάξ τα νύχια σε μπορντό και μαύρες αποχρώσεις και προσθέστε πόντους στην εμφάνισή σας.

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την τεχνική τρίχα - τρίχα
Μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας το πιο φυσικό αποτέλεσμα πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την εξελιγμένη χειροκίνητη τεχνική τρίχα - τρίχα δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα φρύδια σας.
Με την μέθοδο αυτή σχηματίζουμε γραμμές στα φρύδια σας για την πιο φυσική εμφάνιση τους καθώς επίσης έχουμε την δυνατότητα ενός επανασχηματισμού των τριχών των φρυδιών σας. 
Το μέγεθος της τρίχας μπορεί να οριστεί από πολύ λεπτή εώς πολύ παχιά λόγω της μεγάλης ποικιλίας  σε βελόνες.

ΧΕΙΛΙΑ
Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορείτε να ξυπνάτε το πρωί μακιγιαρισμένη με άψογο περίγραμμα χειλιών, τέλεια φρύδια και ακριβές περίγραμμα ματιών χωρίς  να ξοδεύεται χρόνο και κόπο.
Με το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών μπορούμε να διορθώσουμε το σχήμα των χειλιών σας ή ακόμα και να τονίσουμε το περίγραμμα σε περίπτωση άχρωμων χειλιών ταυτοχρόνως όμως αυξάνεται ο όγκος τους

ΜΑΤΙΑ
Με το μόνιμο μακιγιάζ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακριβές περίγραμμα ματιών στο άνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο τονίζοντας το βλέμμα σας αλλά και τις βλεφαρίδες σας δίνοντας τους την ένταση που τους χρειάζεται.

Ενυδατώστε πολύ καλά το δέρμα σας τόσο τις προηγούμενες μέρες όσο και την ημέρα του γάμου σας πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ

1)τονίστε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και καλύψτε τυχών ατέλειες σκιάζοντας χωρίς να αλλοιώσετε το χρώμα τις επιδερμίδας σας.. •

2)τοποθετήστε make – up και φωτοσκιάσεις σε μικρή ποσότητα έτσι ώστε να μη δίνει την εντύπωση μάσκας. •

3)αν έχετε ρυτίδες στην περιοχή των ματιών μη τοποθετείτε σκληρά concealer θα κάνει ακόμη πιο έντονο το πρόβλημα •

4)Φροντίστε να τονίζετε μια ζώνη του προσώπου σας στο νυφικό μακιγιάζ •

5)Τοποθετήστε ψεύτικες βλεφαρίδες στο κατάλληλο μέγεθος θα κάνει ακόμη πιο έντονο το βλέμμα σας. •

6) Τονίστε το σχήμα των φρυδιών σας. Μη ξεχνάτε ότι αποτελούν την κορνίζα των ματιών σας. •

7)Χρησιμοποιείστε σκιές που τονίζουν το χρώμα των ματιών σας. •

8)Φροντίστε το ρουζ και το κραγιόν να ταιριάζουν χρωματικά με το μακιγιάζ των ματιών που έχετε επιλέξει αλλά και το τελικό στυλ του μακιγιάζ να ταιριάζει με το συνολικό στυλ του γάμου. •

9)Μην χρησιμοποιείτε λάμψεις στο πρόσωπο αν το δέρμα σας δεν είναι αψεγάδιαστο •

10) Τέλος προσέξτε το μακιγιάζ σας να είναι διαχρονικό να ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητα σας και να τονίζει τον πιο όμορφο εαυτό σας!

Σκιές ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών

Τα ξανθά μαλλιά μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο «ζεστό» αλλά και αρκετά άχρωμο αν προτιμάς σαντρε αποχρώσεις. Αν ανήκεις στην 1η κατηγορία τότε Το φυσικό μακιγιάζ, οι γήινες και παλ αποχρώσεις αναδεικνύουν τέλεια τα χαρακτηριστικά σου. Εν ανήκεις στη 2η κατηγορία προτίμησε πιο έντονα χρώματα σε αποχρώσεις του ροζ μωβ αλλά και φωτεινά μπρονζέ

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι απόλυτη τάση! Δυσκολεύει όμως την επιλογή ου στα χρώματα. χρησιμοποίησε σκιές σε έντονες αποχρώσεις. Το μοβ, το πράσινο και οι πιο φυσικές αποχρώσεις , όπως το καφέ και το ροζ πάλ,φωτίζουν το πρόσωπο σου.

Στα καστανά μαλλιά. Μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα.προτιμησε έντονα χρώματα στα μάτια όπως μπλε μεταλλιζε, ανθρακι, πράσινο ακόμη και μελιτζανί. Διαφορετικά προτίμησε μακιγιάζ με φωτεινά κραγιόν που μπορούν με τον πιο απλό τρόπο να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Σ ένα έντονο σκούρο μαύρο μαλλί που είναι από μόνο του εντυπωσιακό δε χρειάζεται να κάνεις πολλά. Σίγουρα είναι προτιμότερο να τονίσεις μόνο τα μάτια ή μόνο τα χείλη σου. Προτίμησε Smoky σκιές, γκρι μεταλλιζέ σκιές, φωτεινό ροζ, η κόκκινο χρώμα κραγιόν

Σελίδα 1 από 2
Web Services & Internet Marketing by Super Web Application