Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;
Η θεραπεία με την μέθοδο της ραδιοσυχνότητας είναι από τις καινούργιες μεθόδους αντιμετωπίσεως την γήρανσης και της σύσφιξης.
Με ειδικό μηχάνημα διοχετεύουμε ραδιοσυχνότητες στο δέρμα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και να παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα. χάρη στα υψηλής συχνότητας διπολικά ραδιοκύματα RF οδηγεί στην θέρμανση των ιστών του χορίου και των κυττάρων κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα του προσώπου, μέχρι την στιγμή που αυτά θα συσταλούν και έτσι το δέρμα θα αποκτήσει μια πιο σφικτή υφή. Παράλληλα, εξασφαλίζεται μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος χάρη στην ενεργοποίηση των ινοβλάστων για παραγωγή νέου κολλαγόνου
Έτσι, ορατά αποτελέσματα είναι ένα απαλό, υγιέστερο και λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση. Είναι θεραπεία που μπορείτε να την πραγματοποιήσετε και τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και δεν επηρεάζεται από τον τύπο δέρματος.
Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα με την ίδια αποτελεσματικότητα.


Πως δρα η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF;
H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και προσώπου και τη λιπογλυπτική.
Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ραδιοσυχνότητες - RF) τα οποία μεταφέρουν την ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα δρώντας ευεργετικά στο λεμφικό-φλεβικό σύστημα και στο λιπώδη ιστό. Με τη σύσφιξη σώματος με RF μειώνεται η  φλεβο-λεμφική στάση, βελτιώνεται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος και επιδερμίδας.

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application