Βαθύ φυτικό πήλινγκ ( classic ) , βαθιά βοτανοαπολέπιση
ΠΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΤΟ  ΠΗΛΙΝΓΚ  ΤΩΝ  5  ΗΜΕΡΩΝ

Το  GREEN  PEEL  είναι μία μίξη 11 βοτάνων. Τα βότανα αυτά τρίβονται πάνω στην περιοχή που παρουσιάζει ατέλειες. Η εφαρμογή γίνεται από την εξειδικευμένη και εκπαιδευμένη αισθητικό - κοσμετολόγο. Η ύπαρξη των 3 διαφορετικών επιπέδων  GREEN  PEEL της δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει την κατάλληλη αγωγή σύμφωνα με το δέρμα και το πρόβλημα του πελάτη.
Η εφαρμογή γίνεται άνετα και χωρίς τη χρήση προστατευτικών για τα μάτια του πελάτη ή τα χέρια της αισθητικού καθώς το μίγμα είναι 100% φυσικό και δεν περιέχει καμία τοξική ή χημική ουσία.
Η τριβή αυτή επιτρέπει στα βότανα να διεισδύσουν στο βάθος της επιδερμίδας και θρέφουν εντατικά το δέρμα για 3 ημέρες. Τα βότανα αυτά είναι πλούσια σε βιταμίνες, ολιγοστοιχεία, αμινοξέα και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα. Αυτό το στάδιο εντατικής θρέψης των ιστών επιτρέπει και την καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωσή τους καθώς και την εξιγείανση των εκκρίσεών του.

Μετά από 3 ημέρες τα βότανα εξέρχονται από το δέρμα συμπαρασύροντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος. Αυτό προκαλεί αποφλοίωση και απομάκρυνση των νεκρών και κατεστραμμένων ιστών του δέρματος. Το επίπεδο της αποφλοίωσης εξαρτάται άμεσα από την επιλογή της αισθητικού σύμφωνα πάντα με το δέρμα και το πρόβλημα του πελάτη.
Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε μία εξατομικευμένη θεραπεία βαθιάς βοτανοαπολέπισης σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου.

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application