СНПЧ А7 Ростов-на-Дону, обзоры принтеров и МФУ

Στο κέντρο μας παρέχουμε πέντε διαφορετικές μεθόδους αποτρίχωσης,χρησιμοποιώντας πάντα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε.

Laser Αποτρίχωση
Τα laser που χρησιμοποιούνται για αποτρίχωση εκπέμπουν ένα μονοχρωματικό φως με συγκεκριμένο μήκος κύματος το οποίο απορροφάται επιλεκτικά από τα μελανινοκύτταρα τα οποία βρίσκονται στην τρίχα. Προκαλεί με αυτόν τον τρόπο επιλεκτική καταστροφή του τριχικού θυλάκου (ρίζα της τρίχας) που βρίσκεται μέσα στο δέρμα. Επειδη το στέλεχος της τρίχας δε μας απασχολει σ αυτη την εφαρμογή αυτή, ζηταμε οι πελατες μας  να έρχονται με πρόσφατα ξυρισμένη την περιοχή ή με κομμένο το στέλεχος της τρίχας με ψαλιδάκι.

Στο κεντρο μας χρησιμοποιουμε Laser Alexandrite που εκπέμπει στα 755nm  γιατί θεωρούμε ότι έχει το καλύτερο αποτέλεσμα ενώ προσφέρει και την πιο ανώδυνη εφαρμογή.  Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι και όλα τα μηχανήματα αποτρίχωσης Laser Alexandrite δεν είναι το ίδιο! Οι διαφορές αφορούν στην αποτελεσματικότητα της εφαρμογής, το πόσο ανώδυνη θα είναι η εφαρμογή  τον χρόνο στον οποίο ολοκληρώνεται η εφαρμογή. Στο χωρο  μας χρησιμοποιούμε το κορυφαίο laser Alexandrite της εταιρείας candela το οποίο αριστεύει σε όλους τους παραπάνω τομείς καθως υπαρχει δυνατοτητα αριστης παραμετροποίηση που μπορεί να γίνει με βάση τις παραμέτρους του κάθε περιστατικου, υπαρχει αριστο σύστημα ψύξης που συνοδεύει το μηχάνημα και τελος το συγκεκριμενο μηχανημα δουλευει με μεγαλη ταχυτητα ενώ ταυτοχρονα υπαρχει η δυνατοτητα να υποστηριξει διαφορετικα μεγεθη κεφαλης -spotsize
. Διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις FDA, CE
Θα σας συνιστούσαμε πριν εμπιστευτείτε κάπου την εφαρμογή  της laser αποτριχωσής σας , να ενδιαφερθείτε και για ποιότητα του μηχανήματος που θα χρησιμοποιηθεί.

Πότε πρέπει να γίνεται laser αποτρίχωση για ιατρικούς λόγους

1)Σε κάποιους ασθενείς που διαθέτουν πολύ πυκνή ή και σκληρή τρίχα μετά από την αποτρίχωση με τις κλασικές μεθόδους και δημιουργείται έντονη θυλακίτιδα  Στις περιπτώσεις αυτές συνιστούμε αποτρίχωση με laser για να έχουμε μια οριστική επίλυση στο θέμα της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.
2)Επίσης κάποιοι ασθενείς έχουν ευαίσθητο δέρμα που εμφανίζει έντονους ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις από αποτριχωτικές κρέμες και αυτοί οι ασθενείς ωφελούνται πολύ από την αποτρίχωση με laser
3)Επιπλέον, ασθενείς με ιστορικό θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων έχουν σημαντικό όφελος από την αποτρίχωση με laser διότι βοηθάει πολύ στο να μην εξαπλωθούν ,λόγω τραυματισμού, οι βλάβες.
4)Τέλος ,ασθενείς που πάσχουν ή εχουν ήδη χειρουργηθεί για «κύστη κόκκυγα» ωφελούνται πολύ από την μόνιμη αποτρίχωση της περιοχής η οποία βοηθάει στο να μην υπάρχει υποτροπή της νόσου

Οδηγίες πρίν την εφαρμογή laser αποτρίχωσης

Δεν πρέπει να προηγείται καμία αποτριχωτική μέθοδος η οποία ξεριζώνει την τρίχα για χρονικό διάστημα ενός μηνός πρίν την εφαρμογή του laser. Αυτό γιατί αν χρησιμοποιηθεί κερί ή silkepil πριν την εφαρμογή του laser , αυτά ξεριζώνουν την τρίχα μαζί με την ρίζα της, οπότε το laser δεν θα μπορέσει να στοχεύσει την ρίζα της τρίχας και να επιτύχει αποτελεσματική καταστροφή της Επίσης η περιοχή που πρόκειται να αποτριχωθεί πρέπει να έχει ξυριστεί (ή να κοπούν με ψαλιδάκι οι τρίχες στο πρόσωπο) 2-3 μέρες πριν την εφαρμογή του laser. Αυτό μας εξασφαλίζει ότι η ενέργεια του laser θα αξιοποιηθεί εκεί ακριβώς που πρέπει (δηλαδή στη ρίζα της τρίχας) και όχι στο στέλεχος της τρίχας 

Οδηγίες μετά την εφαρμογή laser αποτρίχωσης

Αμέσως μετά την εφαρμογή laser αποτρίχωσης εφαρμόζουμε μια ενυδατική καταπραυντική κρέμα η οποία ανακουφίζει από τον ήπιο ερεθισμό που προκαλεί η εφαρμογή. Στο σπίτι μπορεί να συνεχιστεί η χρήση μια απλής ενυδατικής κρέμας για 2-3 μέρες. Καμία πρόσθετη φροντίδα δεν απαιτείται

Αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες

Ουσιαστικές απόλυτες αντενδείξεις δεν υπάρχουν. Σχετικές αντενδείξεις για την αποτρίχωση με laser είναι ιστορικό φωτοδερματίτιδας και η λήψη φωτοευαισθητοποιητικών φαρμάκων, Σχετική αντένδειξη είναι και η κύηση και γαλουχία , και ζητούμε την σύμφωνη γνώμη γυναικολόγου , αν και το laser δεν επιφέρει κινδύνους για το έμβρυο και νεογνό.
Σε άτομα που έχουν μόνιμα τατουάζ αποφεύγουμε να κάνουμε θεραπεία πάνω στο tattoo Επίσης σε άτομα που έχουν πολλούς μελαγχρωματικούς σπίλους στο δέρμα αποφεύγουμε να κάνουμε θεραπεία πάνω στις ελιές.
Άλλη αντένδειξη αποτελεί το μαυρισμένο δέρμα από έκθεση στον ήλιο ή τεχνητές πηγές φωτός (σολάριουμ.
Η μόνη ανεπιθύμητη ενέργεια που παρατηρείται είναι μια μικρή ερυθρότητα και ο σχηματισμός μικρών πομφών (εξογκωματάκια του δέρματος εκεί ακριβώς που είναι τα στόμια των τριχικών θυλάκων στο δέρμα) οι οποίοι μπορεί να είναι ήπια κνησμώδεις. Αυτά είναι πλήρως αναστρέψιμα και διαρκούν για λίγες ώρες μόνο μετά την θεραπεία. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για ανεπιθύμητη ενέργεια αλλά για το αποτέλεσμα της «έκρηξης» του βολβού (ρίζα) της τρίχας , με την επίδραση του laser, μέσα στο δέρμα (σημαίνει δηλαδή ότι πετύχαμε αποτελεσματική αποτρίχωση!). Αντιμετωπίζονται εύκολα με την εφαρμογή στο δέρμα μιας ενυδατικής αντιφλεγμονώδους κρέμας μετά την εφαρμογή.

IPL
Η φωτοαποτρίχωση με παλμικό φως είναι μία μέθοδος μόνιμης και ανώδυνης αποτρίχωσης, κατά την οποία εκπέμπεται παλμικό φως στην τρίχα. Το φως απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας και μεταφέρεται στο θύλακά της, όπου και τον καταστρέφει. Στην ουσία, το φως είναι μία σειρά παλμών που αναβοσβήνουν 10.000 φορές το δευτερόλεπτο, ενώ τα μήκη κύματος που εκπέμπονται φιλτράρονται με τέτοιο τρόπο ωστε να καταστρέφεται μεν ο θύλακας της τρίχας χωρίς όμως να κινδυνεύει η επιδερμίδα.
Η κάθε συνεδρία είναι σύντομη, είναι ανώδυνη και σταδιακά η τρίχες αδυνατίζουν, λιγοστεύουν μέχρι να εξαφανιστούν τελείως.

Ενζυμική αποτρίχωση
Εισαγωγή ενζύμων στην περιοχή που παρουσιάζει τριχοφυΐα, μετά την αποτρίχωση. Τα ένζυμα έχουν κερατολυτικές ιδιότητες που καταστρέφουν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας, επιβραδύνοντας και εξαφανίζοντας σταδιακά την επανέκφυσή της.

Ριζική Αποτρίχωση
Η ριζική αποτρίχωση είναι μία υπηρεσία της αισθητικής, που εφαρμόζεται για να απαλλάξει την ενδιαφερόμενη ή τον ενδιαφερόμενο από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε διάφορα  σημεία του προσωπου.
Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο κλασική και από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους αποτρίχωσης. Είναι μόνιμη και αποτελεσματική.Είναι ιδανική για λευκές και ξανθές τρίχες, τις οποίες αδυνατούν να καταστρέψουν τα υπόλοιπα συστήματα αποτρίχωσης.

Κεριά αποτρίχωσης από υψηλής ποιότητας ρητίνες και φυσικό κερί μέλισσας. 
AZULEN (ΑΖΟΥΛΕΝΙΟ): Κερί με απαλυντικούς δραστικούς παράγοντες, για όλους τους τύπους δέρματος. Λιώνει σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία δημιουργώντας λιγότερους ερεθισμούς.

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application