Είμαστε ένα από τα δυναμικότερα και πλέον εξελιγμένα κέντρα αισθητικής - διατροφής - μακιγιάζ στην πόλη των Σερρών με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί.

Με θεραπείες προσώπου, σώματος, και ότι άλλο χρειάζεστε είναι εκεί για να σας προετοιμάσουν  για την πιο λαμπερή σας εμφάνιση.
Το ζεστό και όμορφο περιβάλλον  σας βοηθά να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών.
Μια επίσκεψη θα σας πείσει…

Λίγα Λόγια
από την κα.Δέσποινα Μπαδέκα,
ιδιοκτήτρια του Κέντρου Αισθητικής Προσώπου και Σώματος

«Είναι πολύ ανεβασμένος ο τομέας της αισθητικής στις Σέρρες, γιατί οι Σερραίες είναι πολύ προσεκτικές με την εμφάνιση τους. Ξέρουν τι θα πει αισθητική και είναι πάντα καλόγουστες. Και νομίζω ότι αυτός ο χώρος θα είναι και από τους τελευταίους που θα γνωρίσουν κρίση, γιατί οι γυναίκες πάντα θα προσέχουν τον εαυτό τους».

«Η επιχείρηση είναι περίπου τριάντα χρόνων, έχω δώσει τον εαυτό μου, τη ζωή μου, τα όλα μου σε αυτή τη δουλειά. Η συνέχεια είναι τα παιδιά μου, είμαστε και οι τρεις στην επιχείρηση και έχουμε ανοιχτεί κι άλλο. Η μια κόρη μου, η Σοφία, καλύπτει το διαιτολογικό κομμάτι και η άλλη, η Μαρία, το αισθητικό».

«Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί τόσα χρόνια ένας τέτοιος χώρος, ειδικά τώρα που υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα ομοεπαγγελματιών. Νομίζω ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η γνώση, η ειλικρίνεια και η αγάπη για τον κόσμο. Όταν αγαπάς τον κόσμο που έρχεται σε σένα, αγαπάς και τη δουλειά που κάνεις και βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα. Η ανταπόδοση έρχεται μέσα από τη δουλειά».

«Είμαι πολύτεκνη, έχω τέσσερα παιδιά, πράγμα που σημαίνει ότι μοίρασα όλη μου τη ζωή ανάμεσα στην οικογένεια και τη δουλειά μου. Ένας καλός σύντροφος από τη μια, που συμπαραστέκεται σε όλα ανά πάσα στιγμή, και η υπέρμετρη αγάπη για μία δουλειά από την άλλη, σε βάζουν να ισορροπείς τα πάντα. Η βάση είναι η οικογένεια. Ο σύζυγος μου με λατρεύει και τον λατρεύω και μου στάθηκε στα πάντα, οπότε με αυτόν τον τρόπο νομίζω πως ξεπερνιούνται όλες οι δυσκολίες».

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application